Varför finns du nu igen?Vart så irriterad och trött hela dagen, men jag och bäst bästaste Katja och Angela. Blev inte så mycket bättre förns, vi kom hem och jag var helt slut. Skrattade åt precis alla så det blev skrämande. Men det piggade upp oss dock!

Nu gäller det att skriva en inlämningsuppgift på VG!

Addio!


And it feels like the first time.

Hahah, tillbaka igen, nu har det verkligen gått igång, lovley! Var ute med Angela och Katja idag, trånkanrunda blev det. I regnet. Men mysigt var det. Där det blev båda pommes och gotti gotti. Nya bilder hitåt också!

Vad annars? Jag skulle ha börjat med min inlämningsuppgift vid det här laget. Men Icke sa Nicke. Får jobba stenhårt med det imorgon istället.

Godnatt folket!


Sara tillbaka!(Helt ofixade bilder, men det kan man väl leva med)

Tjenis! Sara kom tillbaka från Spaninen idag, och efter skolan gick vi hem till henne, men glömska mig glömde att jag skulle träffa Angela. Hur fel belv det då? Måste skärpa mig nu.

Vad annars? Jag är förvirrad och trött fast jag har sovit ut hela veckan riktigt ordentligt (ja, lilla jag har blivit duktig på att sköta mig nu). Så vad ska jag göra? Går in i saker hela tiden, som om jag går i sömnen. Inte bra.

Men nu blir det helg och jag måste plugga. Önska mig lycka till. Lär behövas ;).


Can I know more than I knew before.

Jag börjar denna morgon med en mysig, gammal bild och en underbar låt av Feist! Ensam hemma (om man glömmer min sjuka syster som sover) så nu blir det musik i högtalaren medans jag fixar mig långsamt och säkert till skolan.

Ses!


Hej Hej, Sverige!


Det här skiter ju sig oavsett, men va fan? Ett försök till skadar ju inte.. eller femtio till. Jag kommer ju alltid försöka på håll.

Blabla bla, jag har gjort en ko av trä, målat av en tavla och massa mer skit. Men inget så intressant. Förutom att jag var ute och fota (bild 2 & 3 ovan) med Angela, hahaha, vi är så duktiga och nästa gång blir det tufft tema!

Ha det bra så länge!


RSS 2.0