Midsommar afton, yeah.Jordgubbar till efterrätt och grillat till middag. Inte så illa va? Har dock ingen bild på det (bild på mig istället (Y)), men men. Annars så var det två små gullungar där också, Liam & Sixten. Härlig stämning helt enkelt!

Nu så gäller chips och musik!


Bisarra utbrott av hyperglädje!


Godmorgon & Glad midsommar!!


Foto hit och foto dit.Var som sagt med Angela idag och visst var det härligt! Men det bästa var de billiga kakorna och pizzorna (matvraket bakom skärmen). Man kan bara inte älska Ikea! ♥

Ikea på lördag också baby. AWESOME med andra ord!


Ikea Baby!Idag lite drar jag iväg till Ikea med Angela och hennes family. Så ha det mysigt så länge!


Do you want to see the world?
1, fin fina fötter (tillhörande converse-flickorna). 2, Jag. 3, Jag och Angela.


Halloj! Dagen har jag tillbringat med Angela och Jesper. Wiho, härligt, härligt!

Vad annars? Fler foton i mappen och duktiga Tova for iväg till Farsta och tränade idag. Inte så lat längre va? Fast å andra sidan.. åt jag choklad, kakor, hemlagade potais chips och vanliga chips för den delen och drack frukt soda idag. Så det väger nog ut sig igen!

Ha det så bra nu!


Love is in the (summer) air!1, monstret som jag är! 2, baaaaaaad. 3, JAG.

Tova har vaknat till liv igen! Dels för att nu tas det bilder nästan dagligen och man måste ju dela med sig av dem på flera sett. Inte sant?

Annars? Vad kan jag säga annat än att jag är kär! Ett nytt band har dykt upp framför mina ögon. Härligt! Och ja, nu kommer chocken.. Jag lyssnar ständigt på kärlekslåtar och kan inte sluta läsa Katarina von Bredows böcker. Något har hänt!?Hoppas sommarn är mysig för er!


RSS 2.0