Morsdag!!

Idag är det morsdag. Grattis mamma, älskar dig :D.

Idag har det vart så vartm att jag börjar hata solen.. höst är så jäkla mycket bättre än sommar och jag är fullt allvarlig. När Angie, Katja & jga var ute och skoja runt så vanligt, så skulle vi gå till trångsund, vi orkade knappt gå framåt för att det var så varmt. Blä så jobbigt det var.

Men dagen har ändå vart hel rolig :P. Vi gungade jätte mycket.. har typ fått blåser :( men men. Sen låg på gräset och tog foton och prata :). Fast mobilen är död så bilderna kommer imorrn ;).

Mamma ska kanske lämna in min mobil också, den är så jäkla seg.

Nej men nu ska jag läsa lite, kanske på ballkongen :).

Kanske har jag dålig smak men är inte han rätt söt? Ja han på bilden som står längst fram?


De är med i bandet Relient K.








Det är VARMT ute.

Blä så varmt det är ute. Jag som inte alls brukar dricka mysket dricker jätte mycket just nu :O. Men skönt är det väl ända. Har vart ute en stund, har vart/är en liten festival eller något ungefär där jag bor så har kollat lite med Angie och Katja, mötte Cicci där också :). Min syrra och hennes kompis ska spela där senare också så jag går väl tillbaka sen :).
Ni kanske har hört dem på myspace? De heter Non Solos :).

Man får se vad som händer senare, ska kanske dra ut med Angie då :P.

 
Relient K - Up and Up

Ha så kul ute i hettan.



Köpte tvål :P.

Tjohej :), vet ni? Jag har sämsta humorn någonsin xD. När vi satt och åt så satt vi och snacka (minns inte vad) och då säger jag "oh my hole shit". Sen efter en stund kommer jag på att jag just sa "oh mitt heliga skit" så jag börjar skratta ihjäl mig och börjar säga det om och om igen.. Haha men kul var det.. för mig i alla fall :D.

Hade skola idag (såklart) och jag tror att min spanska lärare tror att jag fuska på spanska provet.. vi höll på med en uppgift  i övningsboken och då när han ska kolla om det är rätt så har jag böjt orden fel. Så säger han "på provet skrev du rätt, här skrev du fel, vad konstigt". Det är helt sjukt, hade bara glömt bort att man skulle böja det och han sa det verkligen på ett konstigt sätt. De andra tror att han också tror det.. aja hoppas han inte tänker på det ;).

Annars så har jag vart i Haninge med Angie & Katja :P. Angie köpte en locktång :P, och själv köpte jag tvål, luktar så jäkla gott! Lägger in bild på den imorrn, min mobil är dööööööööööd :(.

Två grymt bra låtar :P.


Motion City Soundtrack - This Is For Real


Relient K - Over Thinking

Natti natti :).



Badade!!

Tjenis :P, idag efter skolan badade jag!! Trots att jag är största badkrukan hoppa jag inte i sist :O. En gång på en klassresa (eller vad det nu är) så campade vi, och då badade ju alla såklart men jag stod kvar på bryggan i 10 minuter innan jag hoppa i.. Men det var i alla fall skit kul att bada idag, bada med Tessan, Sazze & Johanna. Har till och med bevis på det, spela in men vet ej hur man får in den här.

Alla blev jätte kissnödiga när vi var och bada så alla gick till skogen (olika ställen såklart) och kissa, men då såg Sazze en orm och sprang iväg och skrek som en galning xD.


Tessan badar :P.

Senare på kvälle var jag med Angie & Katja, som vanligt stojja vi runt med musik och gunga och hoppa runt i en lekpark, sen blev det godis :D. Men jag glömmer hela tiden ta foto :(. Antagligen för att min mobil är så jävla seg, tar typ en minut för kameran ska komma fram :O.



Två nya klänningar :).

Det var ju någon dag sen jag blogga nu men helt härligt har jag inte riktigt haft lust till det. Men men, idag fick jag tillbaka mitt spanska prov. Det gick skkit bra :D, trodde verkligen det skulle gå dåligt.. men icke sa nicke han skrev MVG på det (även om vi inte har betyg än).

Just nu sitter jag och svullar godis som jag köpte förra veckan :P, hehe visste inte att jag hadedet här hemma tills min syrra sa att hon hade käkat lite.. :O.

Idag var det super varmt också, säkert 25 grader :D, gick utan strumpbyxor oh det är ett stort steg :P. Var ute med Angie en stund, härligt, härligt :). Men jag har börjat glömma ta foto.. :O.

Btw, denna klänning fick jag i helgen av my dad :D.


Söt :).

Har sytt klart min klänning på syslöjden också, så nu kommer den med :P.


Liknar en gladiatorklänning lite :P.



Kläder :)

Nu har jag suttit här framför datan en stund :), gick just in och kolla på H&M sida, hittade massa snyggt, så nu kommer lite jag skulle vilja ha till sommarna :P.
                             
                                                                                           


Ja, snyggt ihop tycker jag också :P. Nej men nu ska jag hugga in på de små riskakorna och läsa min tidning :). Ha en mysig kväll :).



Nu är jag hemma och lyssnar på The Beatles :P

Nu är jag hemma igen, sitter här och lyssnar på The Beatles också :P. Var ju i stan idag med Johanna och det första vi gjorde var att kolla på bio :). Haha vi såg Hannah Montana, men den var faktiskt bra :P.

Det jag köpte idag kommer nu :).


Kjol, tidning, toffsar & hårspännen, örhängen och riskakor :P.

 
Kjolen är från Gina, och man kan ha den på två sätt :P. (det är min syrra som står bredvid mig på ena fotot)


Örängen från Six och nu har jag kanske 7 olika knappörhängen :).


Toffsar & hårspännen :).


Så här såg jag ut idag också :).
 
Kläder..


.. &hår :).

(ledsen för att bilderna är så suddiga)

Nu ska jag snart sätta mig och läsa min tidning samtidigt som jag attackerar riskakorna :D.



Drar iväg till stan idag :P

Tjo hopp! Har typ just vaknat, fast jag drog mig ju en stund i sängen, mysigt :).

Ungefär så här ser jag ut när jag vaknat..


.. visst ser jag glad ut..

Snart ska jag gå och fixa frulle, kanske ska man äta omelett till frukost :P.

Sen senare så drar jag iväg till stan med Johanna, ska shoppas och gå på bio, perfa :D. Här kommer min lista på vad jag tänkt köpa :).

* Kjol (till avslutningen)
* Mjukisbyxor
* Tonvis med godis (YEAH!)
* En biobiljett

Jaa det är det jag ska köpa sen får man se om det blir mer :P. Hade ju tänkt spara lite också, men det får man se hur det går (jag är den bästa på att spara..).

Nej, men nu måste jag käka lite annars så kommer man tro att det åskar här!


Gungar högt, högt!

Efter att jag kom hem kom Angie hit, vi snacka lite, men sen blev det fart på oss, så nu kommer bilder från dagen och bara lite text om vad vi gjort :).


Gjorde gegga mat till angie, glass, grädde, chokladsås och musli :P.


Och.. aa hon tyckte ju om det.


Själv åt jag chokladsås :P.

Sen blev det liv i den lilla längenheten och vi börja springa runt med hög musik och locktången i handen medans vi pröva min syrras snygga skor :P.


Yeah!! :D


Snygga lockar :).


Bild på Angie och mig (Angie vänster, jag höger).

Sen gick lilla Angie och lilla jag ut i det fria :P.


Me on ica :). Ser ni mig i den där stora silvriga grejen?


Börja spela fotboll med Angies dricka (hon handlat) så påsen gick sönder.. ops! Fats det syns inte på denna bild :(.


Köpte lite godis också :P.


Ett foto jag tog innan jag gick hem till mig igen, suddig jag vet men men.

Nu blev det ett hav av bilder, men ni får klara er. En sak jag lagt märke till bara, ser inte jag lite halvdöd ut på ögonen på de bilder jag inte gör en min eller något? :O


Bilder :)

Skolan börja med So och sluta med Sv, inte en så lång dag i dag i alla fall :P. Och imorrn ingen skola alls :D, drar till stan istället :P.

Kom hem för en stund sen, har vart hos Johanna, hon har ju flyttat så jag ville se hur hon bodde :). Lite bilder från dagen :).

Bilder tagna only by Johanna..

   
På busshållsplatsen :).

  
När Johanna följde mig hem plocka vi lite blommor :P.

Okej det får bli en bild från mig..


Mina blommor på bordet :P.




Inget speciellt idag inte.

Hellu allihop :P, idag har det mmh, inte hänt något alls direkt. Ätit lite chips och mysit framför tv:n men det är väl allt :). Imorrn är det Onsdag och det är sista dagen i skolan denna vecka. Tänt så fort tiden har gått det här året, i skolan alltså. Fast det ska man ju inte klaga för ;P.

På torsdag då åker man iväg till stan för en shoppingtur och bio samtidigt :D. Haha det blir skojigt :P. Har fixat bdb också, alldeles nyss faktiskt :).

Nee men nu ska jag fin slipa min So läxa.

Gammal slumpvald bild :P:

Angie längst fram & jag längst bak :P.



Utedag :P

Idag har det vart värsta utedagen, borde vara helt slut men det är jag inte, känner mig piggare än någonsin :D. Har gungat, skuttat och dansat lite överallt på gatan med Angie och Katja :P.

Sjuk bild jag vet xD

My hand

Coola bilden, tagen av Angie :P

Nice, tagen av Angie :P

Igår var jag på bio också, såg 17 again och den var faktiskt bra :) och ännu bättre med popcorn i munnen :P.

Alla är väl redan medlem på gratismode men aa tänkte ju tipsa i alla fall, det funkar faktiskt, flera i min klass har fått present kort så tänkte också prova :P. Bli medlem här om ni ska vill bli medlem :).

Två låtar jag har fastnat för :).


The Hives - Try It Again


The Hives - Two Timing Touch And Broken Bones



Blabla bla

Har inget att göra idag direkt, så då kan jag väl skriva på blogg? :)

Idag i skolan var det väl rätt okej, lite trött bara, glömde gympakläder idag också så det blev ingen gympa för min del, men för mig gör det inte mycket.

Skulle åka till stan med Johanna och Sazze idag också men det blev inte av, dem hade inget att åka på :(. Så jag gick hem och slappa istället :P. Har skrivit en berättelse idag på 3 sidor också :P *happy face*. Bra vet jag inte om den är men men. Nu ska jag snart göra matteläxan, ta min tvätt och sen duscha :).


Hannah Montana - Spotlight

Har fastnat för den.. :P


Gammal bild på mig och Angie :).



Bloggtorka..

Jahopp, nu har jag inte skrivit på länge igen. Har fått bloggtorka just nu men snart kommer väl lusten tillbaka. Det kommer i alla fall in lite inlägg då och då.

Idag har det i alla fall vart friidrottsdag me skolan.. suck va jobbigt det va, men jag överlevde ju ;). Sen åkte jag till Farsta med Johanna och Sazze, eller vi möttes där för jag såg fel tider på busshållsplatsen :S. fast hann inte kolla runt så mycket innan de skulle ha träning :(.

Annars så har det väl inte hänt så mycket. Nu ska jag.. aa det får man se sen :P.

Tänkte byta header nu också, har tröttnat på denna.

Gammalbild :).


Hoppilihopp!! :D (tagen av Angie)



Frågestund :)

Blä vad dålig jag har vart på att blogga.. Fast jag har vart så otroligt trött denna vecka :O, i förrgår blev jag väckt av min tvilling 5 minuter vi skulle gå till skolan..

I min klass har man börjat snacka om prao också, Johanna och jag ska prao tillsammans på H&M eller något sånt :P. Annars så blir det kanske dagis eller något sånt :).

Annars så har det inte hänt så mycket idag, vart hemma och gjort läxor och läst :P. Har gjort om lite i sovrummet också men än är det in´te klart ;).

Ritade lite i veckan och så har jag ju vart ute i full gång med Angie också :P, kanske därför jag blitt så trött? Men men, snart blir det ju lov, knäppt vad fort tiden gått ändå!?

Nu kommer bilder från veckan och två super bra låtar :P.


Dangerous Summer - The Permanent rain


Hellogodbye - Baby, It´s Fact

 

Detta är vad jag ritat, ville helst bara rita sog men jag rita en bild med lycka för Angie ville det. Man ser inte så bra heller men men.

Lite bilder från veckan nu då :).

    

Tänkte ha frågestund i veckan också så glöm inteatt fråga något :).

RSS 2.0