Just nu

Hej hej!

Sitter och spelar lite spel på datorn det har kommit ett nytt på king :P.

Idag åt jag makaroner med korv och fläsk, mumsigt och ikväll blir det mys. Katja ska sova hos en kompis så nu får jag sängen för mig själv och mamma ska köpa chips till mig.

Aa man får ju hoppas det går något bra på tv ikväll då så att det blir riktigt bra, kanske något lite läskigt :P.

Aja har du haft en kul dag?



Bjuder på en bild som jag tog i sommras i Långvind :D.

// Tova

Tråkigt

Hej..

Shit vad tråkigt jag har. Har ínget att göra bra går runt lite och kollar på min blogg hela tiden (kollar om jag fått några kommentarer) och ja typ inget mer.

Det finns liksom inget man kan göra i detta hus. Inga pepparkakor finns det heller, inget annat för den delen heller.

Nee, nu får jag ta och hitta på något roligt i stället för att sura!


Hittade den häär bilden på Nasse, snart kommer väl jag också stampa foten i marken.

// Tova

Omelett

Godmorgon!

Idag ska jag inte direkt göra något särskilt faktiskt, bara slappa och ta det lugnt :). Sätta på hög musik och dansa lite kanske :P. Aa jag får se vad jag gör men det ska i alla fall bli kul :D. Kan ju rensa alla mina bilder på¨datan också.

Nu ska jag ta och göra lite omelett i alla fall (har ingen aning om hur det stavas) börjar bli lite hungrig, som jag alltid är :D.

Vad ska du göra idag då?



// Tova

Rensat garderoben :P

Hej!!

Idag på morgonen så rensade jag garderoben. Det var inte så mycket jag inte ville ha kvar men det var ändå bra så att jag fick lite ordning på vad som finns där inne :P.

Medans jag rensade fick jag en lapp Angela i brevlådan (telefonen funkade inte hos henne) att jag kunde komma upp till henne, hade bestämt att vi skulle vara hos henne denna dag.

Aa men eftersom jag resnade så fick jag lämna en lapp och säga att jag kommer upp lite senare.

När jag sen var klar så gick Angie och jag och hämtade hennes lilla syster från dagis och sen så gick vi hem och lekte lite med henne och så.

Det var riktigt kul och vi lyssnade på musik :P. Och sen så fixade Angela och jag lite. Vi gjorde frisyrer på varandra som passade lite till den stilen man har.

Jag gjorde lite punk på Angie och angie gjorde lite rockabilly på mig (funderar på att börja med den stilen).

Sen så körde vi lite kull med Angelina (Angies lilla syter). Och sedan satte Angie och jag lite vid datorn. Vi gjorde serier med glass och muffins. Riktigt roliga blev dem tycker jag i alla fall.

Sen gick jag hem och åt stroganoff med ris, smarrigt men var inte så hungrig så åt bara lite och sen två clementiner. Och sen så la jag mig och kollade på Medium (bästa serien nästan).

Aa allt för dagen nu ska jag se Grey´s Anatomy  som börjar nu!! :D



// Tova



Två foton!

Hej hej!

Idag vaknade jag klockan 9 och började göra iordning direkt. För Angie och jag skulle mötas klockan 10 och gå till Länna.

Aa och det gjorde vi men det blev skönhets regn på vägen dit och vi blev helt dyngsura. Men det var ändå kul att gå. Det åker ju förbi bussar på vägen och då var det ne kille på bussen som lipade till oss när vi gick på gatan (säkert för vi gick i regnet).

När vi sen var framme så gick vi först in på Rusta och Angela köpte en parfym (date party, luktade riktigt gott tycker jag).

Och sen gick vi in på Skopunkten för att kolla om skorna var kvar. Och det var dem!! Är super glad och måste verkligen köpa dem!

Sen så gick vi in på Eko, Angela köpte shampo och balsam och sen köpte hon festis också för vi var så törstiga.

Men sen när vi började gå hemmåt så hittade jag inte min mobil. Och då hade jag tappat den så klart. Så vra tvugna att gå tillbaka. Först gick vi till plåsterna för ví hade kollat lite där.

Det var en tjej som pckade upp saker och frågade om vi hade tappat något för hon såg att vi letade. Då sa jag såklart aa min mammas mobil. Och som tur var så hade hon hittat den och så fick vi tillbaka den, vilken tur va för det var ju mammas.

Då gick vi hem och då var vi trötta för vi hade ju gått i regnat förut och så. När vi kom hem så gick vi hem varför sig för vi skulle fixa oss byta kläder och allt annat man gör.

Sedan kom Angela ner och vi väntade på att maten skulle bli klar. Lasange mums! :P

Vi hade tänkt gå till Trångsund också men vi sket i det och började pyssla istället och lyssnade på musik :D.

Men vi hann inte så länge för Angie var tvungen att gå hem. Men jag fortsatte i alla fall och gjorde 8 st kort. Kunde inte göra fler för efter 8 så var dem färgade pappren slut.

 
 


Lånade Heddas mobil och tog foto på korten :P. Fast bara på tre innuti.

Nu kom det lite foton på bloggen i alla fall.

// Tova

Länna

Hej hej!

Idag så var jag med Angie. Hon kom hem till mig och vi  spelade spel, super skojigt.

Sen så gick vi till länna. Vi gick runt i affärerna.

Vi gick in på Jysk och där låg vi i massa äsngar och dem var super mjuka och på en så åkte man ner med rumpan :D. Och kuddarna var super sköna dem med. När jag blir vuxen och flyttar hemifrån då ska jag köpa en sån!

Och på Skopunkten så såg jag finaste skorna!! Jag dör om jag inte får dem. Dem är svarta och har klack, det är en liten snörning längst fram också (är inte så jätte bra på att förklara).

När jag gick in så såg jag dem direkt och det var bara ett par kvar och i min storlek!! Det är ödet att jag ska ha dem. Eller det känns som det eftersom det bara var ett par kvar och i min storlek.

Aja sen gick vi in på lite andra och sen in på Eko. Och vi satte oss i varsin massagestol. Och det var så skönt att sitta i den, fast sängarna var skönare att ligga i :P.

Aa sen gick vi hem.

Nej juste, när vi var på väg dit och gick under en tunnel så var det två småkillar (såg ut att vara 10 eller 11 år) som tänkte spreja eller något i tunnlen. Tunneln var super stor och man gick högt upp men men. Men dem skakade typ bara på burkarna men spreja inte.

Det vra ungefär allt som hänt idag.

// Tova

Farsta

Hej hej!

Idag så åkte jag tll Farsta med Katja och Angie.

Köpte allt jag hade tänkt och lite till :P. Kan ju tuvär inte ta bilder på det jag har köpt mn jag får väl skriva vad det är.

Nessesär - den är svart och köpt från H&M

Ansiktskräm - Apoteket

Spökörhängen - Gliter

2 Diadem - Ett svart och ett silvritt H&M

Dream mousse (foundation) - H&M

Ögonskugga - H&M

Tror det var allt och tillsammans blev det 400.

Åt på macdonalds också, lilla menyn med juice. Och sedan en choklad muffin. Super mumsigt! :D

Aa sen åkte vi hem och när jag var hemma så gjorde jag inget speciellt, vissade vad jag köpt och sen så satt jag inna i köket och prata och hjälpte till lite medans mamma och Anders gjorde maten.

Det var hemgjord pizza det blev idag. Alla lägger på vad man vill ha på en egen bit och min blev jätte god men jag var inte så hungrig så jag åt inte så mycket.

Sen så gick jag in på Pellos rum och kollade på tv. Och det ska jag nog göra igen. Fast först så ska jag duscha :P En riktigt varm dusch ska det bli!

// Tova

Stan

Hej hopp!

Idag så följde jag först med mamma, Katja och Anders för att fira någon av deras ompis födelsedag. Dem hade en liten söt bebis. 

Sen så åkte vi tiil stationen och åkte in till stan (Anders skulle spela körling så han hade bilen). Vi skulle köpa viterjacka då. Jag hittade en grå fin jacka från H&M den kostde bara 200 (halva priset). Katja fick en röd sån där stor muffig jacka som kostade 999.

Och eftersom Katjas var så mycket dyrare än min så fick jag en kofta från JC och ett par jeans från JC med. Egentligen ville jag ha en fin kofta från H&M med renar på men den var slut, eller det var bara en kvar och den var en storlek förstor.

Men sen så åkte vi till farsta för att kolla om den fanns där men det gjorde den inte. Fast innan vi kollade så köpte vi en french hot dog :P. Mumsigt!

Jag köpte strumpbyxor istället vanliga svart. Sen så ska jag köpa en större nessesär också för min börjar bli förliten.

När vi sen kom hem så började jag läsa lite och sen åt vi mat. Vet inte riktigt vad det heter men det var gott i alla fall.

Lite senare sen så fickade vi och jag åt mandelkubb, Smarrigt va!!



Här kommer en låt också.




Amy Macdonald, låten heter this is the life. Visst är den bra!! :P

// Tova

Mys ikväll

Hej!

Idag fick jag tillbaka mitt noprov. Det gick bra, jag fick koala (betyder att man kan målen).

Sen på gympan så gick mina händer sönder. Vi hade ringar, räck och plint igen. Och fotbol på ena sidan. Egentligen skulle jag ha fotboll, jag körde det en liten stund faktiskt. Men Sazze och jag gick över till ringarna istället för det var inte så många som var där.

Och när jag hade gjort det ungefär hela lektionen så hade jag jätte ont i händerna. Dem vra helt röda och sved (om jag hade mobilen skull jag ta foto). Sen så fick jag lite sår vid tummen också för att jag hade hängt i ringarna och snurat runt lite och så.

Men sen efter lunchen så gjorde Sazze, Elin och jag en lövhög :P. Och sen så hoppade Sazze och jag i högen (Elin ville inte) och hade lövkrig också. Det var super roligt och när vi gick in så hade vi jätte mycket löv på kläderna och i håret. Så där vi gick blev det ett löv spår. Och sen fick vi sopa upp det.

Aa typ allt som hänt i skolan.

När jag kom så åt jag lite, kollade på tv och sen börja läsa (Asyl, förtsättningen på Gömda och är super bra!!).

Sen lite senare så åkte jag till centrum och handlade med mamma, Anders och Hedda. Köpte lite chips och sånt, yippie!

Och när vi kom hem så började vi med maten, Tacos. Har precis ätit klart och det var mumsigt :P.

Det var allt för dagen.

Nu ska jag bädda bäddsoffan och lägga mig framför tv:n och kolla så klart. Och så ska jag äta chips och ostbågar :D. Katja är borta så jag får hela bäddsoffan för mig själv.

// Tova


Prov i no idag

Hej hej!

Idag hade vi noprov och jag tror det gick ganska bra faktiskt :P.

Sen när det var lunch så hade Sazze och jag gurktävling också. Det fanns massa skurna gurkor och då bestämde vi oss för att ha gurktävling (vi hade det förut i typ femman). Man stoppar in så många gurkor man kan på varandra utan att tugga.

Jag lyckades ta 8 och Sazze 10. Men sen när det gäller att tugga..aa det gick inte så jätte bra. Det gick knappt att tugga och eftersom det är så mycket vatten i gurkor så..aa. Det kom en massa vaten i alla fall. som om man drak och samtidigt hade tagit en stor tugga mat så att det kanppt går att tugga.

Sen på svenskan så fick jag veta att jag har 18a i läslusen och det är ju bra :P. Men jag ska försöka få 18b.

Aa sen när jag kom hem så åt jag nudlar och lite frysta blåbär. Mumsigt :D. Och sen så gjorde jag läxor och började läsa lite.

Efter att jag läst en stund så blev det mat och det blev ugnstekt pankaka med blåbärs sylt.

Nu ska jag ta en lånng varm dusch :D



Bjuder på en låt också :P.

Den heter 1985 av Bowling for soup.



Bra va :D.

// Tova

Idag

Hej hopp!

Idag på elevensval så har jag ju teater och då på slutet av lektionen så berättade några spökhistorier. Fast en i gruppen berättade en sann historia.

Den vra skit läskig, två sov över hos henne och det var utdragna lådor och kläder på golvet och så när dem vakna och innnan dem l asig hade dem hört ljud och så.

Sen så gick dem och satte sig i soffan och då kom ett spöke eller något och kollade rakt på dem och hade oranget hår och han tappade ett hårstrå på en tjejs knä.

Aja det var något sånt men det var i alla fall skit läskigt och jag rös och allting.

Sen när jag kom hem så gjorde jag lite läxor och så tränade jag lite till provet som är imorrn. Jag tror det kommer gå ganska bra faktiskt :P.

Och sen så skulle Angie och jag gå ut men det blev framflyttat för hon var tvungen att passa sin lillesyrra. Så jag började läsa och lyckades läsa hundra sidor :D. Är super glad för det.

Aa sen så gick vi ut. Vi gick till min pappa för jag var tvungen att hämta lite kläder. Och på vägen dit så köpte jag vindruvor :D. Jag älskr ju vindruvor!

Och sen på hemvägen så köpte jag tuggummi.

Nu sitter jag här och skriver och det har inte hänt så mycket mer.

// Tova

Em..

Hej hej!

Idag..har det inte direkt hänt något..men. Ja jo idag efter no så har jag pratat lite om vårt noprov och så med Anna (min lärare) och så idag på musiken så försöker Sazze och jag lära oss sjunga en ny låt. Den heter Forever young. Aa den låten är riktigt bra.

Ja sen vet jag inte riktigt eller jo på so. Då håller vi på med en plansh eller något och då hade vi börjat rita lite gubbar och så på papper som vi hade tänkt klistra fast.

Och sen kommer vår lärare (inte riktiga hon utbildar sig typ och har hand om det ämnet) och säger att ma ska rita direkt på det stora pappret man har (som är planshen). Och vi blir ju jätte arga för vi har ju redan börjat rita sen förra lektionen.

Då säger hon att hon har sagt det tr gånger men inget har hört något eller så. Och sen så får vi det stora pappret den lektionen också.

Men sen efter lektionen så pratar vi lite om det och då säger dem att hon inte hade sagt det till dem heller så då hade nog ingen i hela klassen hört att hon hade sagt det.

Aja sen när jag kom hem så pluggade jag lite och kollade på Medium (bästa sirien nästan) och gjorde lite läxor.

Och senare efter att jag har ätit så gick jag och Katja upp till centrum och köpte Fridtidningen :D.

Då möte vi Tina där också och då gav jag henne 50 kronor (är skyldig för jag slarvade bort hennes privata bok, hon är biblotikarie på vår skola också och är super snäll).

Sen gick jag hem igen och när jag kom hem så färgade jag Katas hår.

// Tova


Kladdkaka och ansiktsmask

Hej hej!

Idag i skolan var den helt normal, inget speciellt har hänt. Fast jag ska ha Noprov på torsdag och Spanskaprov på fredag, vi ska en redovisning om antiskens grekland på fredag också. Det är typ 4 stycken i varje grupp.

Aja idag så har jag inte gjort något speciellt. Fast jag har bakat en kladdkaka idag :P. Super god bättre än den andra jag gjorde.

Efter att jag ätit och pluggat lite så har jag duschat. Och då la jag på en ansiktsmask efter att jag duschat :). Jag skulle ta en bild på hur jag såg ut med masken på men jag har inget att ta foto med efter som min mobil är sönder och så vidare. Men i alla fall.

Idag har jag fått min månadspeng Yippie!! Och i veckan (kanske) så ska jag och mamma åka till stan och handla vinterjacka och då samtidigt så ska jag handla lite.

// Tova 

Farmor och Farfar

Hej hopp!

Kom just hem från farmor och farfar. Vi åt middag där. Det var något kött med potatis, fast inna så åt vi räkor..Mumsigt!!

Alltid när jag äter hos farmor och farfar så blir man alltid proppmätt. Farmor gör otroligt mycket mat och sen så frågar hon hela tiden om man vill ha mer :P.

Det blev efterrätt också och då blev det galss och hallon men jag tog bara lite hallon :).

Efter vi hade ätit så började jag kolla i en svamp bok. Det fanns svampar som var helt röda och gula, dem var skit coola. Visste inte att det fanns så många olika :D.

Före middagen så har jag bara slappat, kollat på tv och spelat lite spel på datan.



Bjuder på en låt ikväll :P


// Tova

Sushi

Hej hej!

Idag aa eller på kvällen så åkte pappa och jag till centrum och åt sushi :P. Katja är på maskerad, Hedda ute och Pello hos mamma så det blev bara vi två.

Men vi åt sushi då i alla fall och det var super gott, var jätte länge sen jag åt det :D.

Efter det så handla vi lite och jag fick vindruvor..Yippie! Vi skulle handlatops också men alla var slut det fanns inte ett enda paket kvar :(. Aja jag får klara mig tills imorrn.

När vi kom hem så satte jag mig och kollade på tv. Det var kul fast lite tråkigt endå.

Aja ville bara skriva vad som har hänt nu på kvällen :P.

// Tova

Onsdag, Torsdag och Fredag

Hej!

Jag är verkligen jätte ledsen att jag inte har skrivit på några dagar. Men jag har vart så seg och trött att jag inte har orkat det är väl kanske för att jag har vart sjuk..



Onsdag

Då var det Aedag i skolen. Man dellar in eleverna i olika lag och så är det en tävling. Det är små grenar kan man säga och man samlar så många som möjligt.

Mitt lag vann tyvär inte men det gör endå inte så mycket för man vinner typ godis och jag har godislöte så det är nog ingen ide för mig att vinna endå.

Efter skolan så åkte jag till Panduro i stan med Pello (min syster). Det jag skojjigt och det fanns massor av roligt där inne (man köper pyssel saker där). När det är julafton önskar jag mig hela affären :P.

Aa sen hände det inte så mycket resten av dagen.



Torsdag

Då efter skolan så åkte jag till Haninge med Angie. Det var kul så klart. Vi kollade runt lite och så t vi lite pommes frites på macdonalds.

Angie skulle handla en halsduk på H&M och medans vi var där så hittade jag en jätte fin kjol. Den är svart och det är vita prickar på den. Sen så är det en sån där kjol som går högt upp.

Aa juste innan vi åkte så tappade jag min mobil och skärmen gick sönder. Man kan ringa och göra allt det där bara att den inte visar vad man gör eller något annat :(. Så mamma ska lämna in den.

Men då fick Fredde (Pellos kille) hämta oss istället för att åka tåg hem. Men i alla fall så medans vi väntade var vi inne på Base home. Och då..så råkade jag välta en vas som stod på golvet och den kostade typ 250 kr.

Men hon som jobbade där sa att det inte gjorde något som tur var men men. Jag bad i alla fall om ursärkt och sen så skyndade vi där ifrån.

Sen hämtade Fredde oss och vi åkte hem.

Ja det var allt som hände den dagen.



Fredag

Då åkte jag till pappa vi ska vara här över helgen. Pappa jobbar i Norge så han är bara här varannan helg eller något sånt så jag kommer vara hemma hos mamma mer just nu.

Pappa kom hem ganska sent och jag låg bara och kollade på tv hela dagen (otroligt lat). Och när han kom hem så åkte vi och handlade. Lite frukt och mat och sånt grejs.

Vi handlade väldigt många clementiner och nu är alla slut. Shit vad fort vi äter upp dem alltså.

Det var allt för igår.



Idag har jag duschat och kollat på tv men ska städa lite sen ochså.

// Tova

Kladdkaka

Hej hopp!

Var hemma idag med. Har just satt in en kladdkaka in i ugnen :P. Ska bli smarrigt att ta en tugga sen :D.

Idag så har jag spelat lite sims. Och familjen dog eller tonåringarna flyttade och föräldrarna dog till slut :(. Men skit samma man kan ju alltid göra en ny familj :P.

Efter att familjen på sims dog så hade jag tänkt laga min kaka men då dog alltihopp, då menar jag spisen, lamporna och allt annat. 

Så jag blev jätte rädd..Och messade med Angie och hon slutade väldigt tidigt så hon kom till mig och sen så gick vi upp och handla lite bröd och frukt :P. Alltså vi var inte ftersom jag är sjuk men hon förljde med och handla bara.

När vi kom till centrum så hade strömmen lagt av där med. Läskigt va!! Så vi fick vänta lite innan vi kunde handla men strömmen kom tillbaka när vi precis hade gått in.

Sen när jag hade handlat gick vi hem så klart. Och när jag var utanför min dörr s hängde det en påse på handtaget.

I påsen var det ett paket till mig det var från en sån där bokklubb som jag precis har blivit medlem på :D.

Sen började jag baka min kaka och nu tror jag den är klar :P. Kommer en bild på den sen :D.

// Tova 



Frågestund

Skulle ju ha frågestund förut så den kommer nu :P.

Vad heter din mamma? Min mamma heter Åsa

Vad är det roligaste man kan göra på en onsdag? Em..Vara med kompisar och göra det ma tycker är roligt

Dansa eller sjunga? Då måste jag säga dansa för jag är inge bra på att sjunga

Crashdiet eller The Hives? The Hives, har aldrig hört Crashdiet 

Nevnarien eller Kenza?
 Nevnarien

Angie eller Jarri (Angie min bästis Jarri en i min klass)? Angie!!

Svika eller bli sviken själv? Svår fråga! Vet ej faktiskt :/

Feber eller influensa? Feber

Slippa skolan i en vecka eller få åka till Spanien en vecka på sommarlovet? Åka till Spanien :D

Shoppa eller jogga? Båda väldigt roliga men måste välja..SHOPPA!!

Det var alla :P.

// Tova

 

Sjuk..

Hej!

Igår så var datan upptagen så kunde inte skriva vad som hände.

Men mormor kom i alla fall och det blev kakor ochsånt grejs :D.

Mamma fick typ bara mörk choklad med olika smaker skulle köpa chili men den var för dyr så (men hon fick det ändå så..).

Men igår så blev jag typ sjuk också. Blev helt trött och det började klia jätte mycket i mina ögon (jobbigt för sen gjorde det ont för att jag hade kliat så mycket :( ).

Men i alla fall så var det kul så.



Idag så var jag hemma från skolan så jag har bara spelat sims Hehe :D. Jag är ju ett ganska stort spel freak :P.

När Pello (min syster) kom hem så gjorde vi en jätte god soppa. Det skulle bli brockolisoppa men den var god innan den var riktigt klar så den fick bli som den blev :).

Sedan så började vi pyssla lite också. Gjorde små tomtar och änglar (lite tidigt men det är bara julpyssel Pello har).

Tänkte ggöra en kladdkaka ochså men det får bli imorrn istället.

Allt för idag :P.

// Tova


Haninge, Bio och Spel

Hej hej!

Ledsen att jag inte har skrivit dem senaste två dagarna. I fredags så var jag så trött när jag kom hem så det blev inget och igår så vet jag inte varför jag skrev.

Jag var inne nästan hela dagen och spelade sims óch så men ändå så skrev jag inte. Jag är väldigt knasig!!



Fredag

Efter skolan så åkte Katja, Angie och jag till Haninge. Angie skulle handla lite så då följde jag med och sedan Katja.

Först så gick vi in på Gina och angie köpte en gardigan. Den var lite stor så jag tyckte den såg ut och vara en sån där mys tröja :P.

Sen så gick va in på Kapphal och Angie köpte ett  par jeans. Dem var skit snygga! Nästa jeans jag köper får nog vara från Kapphal.

När Angie sedan hade köpt sina snygga jeans så gick vi in på glitter och hon köpte ett diadem och örhängen.

Det finns en tacobar bredvid också såjag tänkte köpa lite chips och äta men jag sket i det och vi gick till Macdonalds istället. Tog en stor chokladmuffin med chokladbitar i (älskar dem!!) och vatten :D.

Sedan så kollade vi lite och gich in på H&M sen. Det har kommit en ny super stor :).

När vi sen hade gjort det så åkte vi hem och när vi var hemma så kollade jag lite på tv. Men hann inte kolla så länge för Anders kom och vi åkte till heron city fför att kolla på Mamma Mia.

Vi hämtade billjetterna och sen så åt vi på en thi resturang tror jag. Valde kycklingspett med jordnöttsås (smarrigt). Och sedan så köpte vi popcorn och dricka :P.

När vi hade gjort det så gick vi och kollade på bion så klart.

Det är nog den bästa filmen jag har sett! Den är super bra! Verkligen älskar den!

När bion var slut så gick vi och spelade spel på Spinner (tror det heter så). Kul det också. Varje gång man spelar så får man ju små biljetter eller något sånt och när man lämnar in så får man något (beror på hur många man får).

Men jag fick 75 i alla fall (lite fler men men). Det var en kopp i alla fall och på den står det funky girl på. Ganska rolig tycker jag :P. Och så tog jag en liten nyckelring med en flodhäst på :).

Sen så åkte vi hem och jag var super trött och gick och la mig.



Lördag

Spelade jag bara sims hela dagen utan att göra något annat nästan.

Gjorde en tjej sm gick ut studenten och tog stjärnexamen och fick jobb som en skådespelare. Och sen så blev hon ihopp med en kille och fick en dotter..längre en så har jag inte kommit.

Men det är kul i alla fall.

Inte så mycket som hände den dagen.

Aa juste var super snorig den dagen också så det var därför det blev en sån slappdag, men nu är det bättre :D.



Idag

Kommer mormor för att vi ska fira mammas födelsedag. Det ska bli kakor och nån mat som jag inte tror jag har ätit förr.

Har städat lite då så klart och handlat lite åt mamma.

Nu kommer mormor så skriver mer vad som hänt ikväll!

Idag så är det finnaste dagen för en picknic också så man får hoppas det blir det i veckan också så att man kan gå på picknick!

Måste gå nu..



En bra låt bara.




Från mamma mia filmen.

// Tova

Skojjig dag

Hej hopp!

Idag har jag haft en skit kul dag!

Först på bilden så var det skit kul jobbade med det jag är bäst på skuggning och volym. Fick bra beröm tror jag att det var i alla fall.

På gloserna ppå emgelskan så gick det också bra. Bara ett fel :P.

Men det är gympan som jag är mes glad för. Vi hade boll sport det jag hatar mest av allt på gympan. Men idag kändes det som jag hörde till eller något vet inte riktigt hur man ska förklara men men. Det var kul i alla fall.

Dem flesta dagarna då det är sånt så ska alla ta det på sånt stort allvar och säga taskiga kommentarer om det inte går så bra. Eller om man vinner så blir dem så överlägsen. Varför kan man inte bara gå över det och säga okej det var kul vi vann och sen bara lämna det!

Aja ska inte börja babbla så mycket om det nu men det kanske kommer igen.

På svenskan ska vi skriva en bok om os själva och jag älskar att skriva berättelser eller var som helst bara man får skrva och komma på saker :D.

Det ända som inte var så bra var spanskan. Vi har vår vikarie som typ tror att det är 80-90tal eller något. Idag så hade han en lila skjorta. Det kan ju vara coolt men det känns bara fel. Sen så vet han inte vad han ska göra för han frågar hela tiden om vad vi borde få för läxa och sånt. Tycker det är jobbigt.

Men annars så e det bra :).

När jag kom hem från skolan så gjorde jag lite läxor och kolla på tv.

Sen så gick jag ut med Angie på promenad. Vi gick till trånkan (åratal sen vi gjorde det). Och sedan så åkte vi buss hem.

Aa juste idag är det en sån där mysig dag man ska åka och shoppa på stan eller bara gå ute på promenad. Det är lite så där mörkt och lite blött och det är mitt favo väder. Eller regn är det men det här är väldigt mysigt också :D

Tänkte ha en frågestund imorrn så fråga gärna några frågor :P.

Hoppas ni alla haft en bra dag!

// Tova

Jogging tredje dagen i rad

Hej hopp!

Nu har Angie och jag joggat tredje dagen i rad. helt otroligt! Det är riktigt kul faktiskt. När vi joggade kom vi på bästa fotgraferingen också.

Vi hittade ett perfekt ställe i skogen där vi ska ta lite gammaldaxa bilder i svart-vitt och vi ska var en flicka som drömer sig bort till sin fantasivärld ungefär. Jätte mysigt i våra tankar i alla fall :D

Vår jogging tur var helt normal som dem andra två. men när vi gick hem så började vi prata om våldtäksmän. Jag frågade hur hon skulle göra om det kom fram en till henne (eller jag tror det började så). Vi startade värsta konflikten.

Jag sa att jag skulle göra värsta motståndet.

Men hon sa att man vet ju inte hur det blir när man hamnar i den positionen på riktigt.

Men jag tycker att man alldrig ska ge upp om han har en kniv eller inte och så men aa det blev ganska stort för Angie tyckte så och jag anorlunda.

Det blev i alla fall en stor grej, vi kom inte dirkekt fram till något men vi får väl se om det kommer upp igen.



Idag i skolan var det en kul dag :P.

Hade ju teater och det var skit kul.

Först så gjorde vi någon avslappnings grej och jag älskar sånt.

Sen så fick vi en lite lapp som det stog något på den som man skulle göra en liten pjäs om eller ha med meningen. Först gjorde jag med Nicole och på lappen stog det: Även ett nej kan vara bra. Och det handlade lite om pizza och grejs.

Men det gick fortare än tänkt och då fick vi göra en till och då var jag med Sofia. På lappen stog det: Just nu. Så då handlade om att man inte fick säga just nu för det var farligt och då sa jag en jätte krånglig sak som lät så här: Men just nu sa ju du just nu och då är ju du dum för att du sa just nu och då kan du inte säga att jag är dum för att jag sa just nu.
 
Något sånt. Och jag fattade det knappt själv!

Aa ganska krångligt (tycker i alla fall jag).

Sen så blev det lunch och det var pankaka. Yippie!! Jag åt sex stycken..hehe.

Resten av dagen är inte så intressant.

Ska börja läsa Asyl också (fortsättningen på Gömda som är super bra!!)



En bra låt av Veronica Maggio!!
 


// Tova

Skojjigt

Hej hej!

Idag i skolan så tog vi skolfoto och jag hoppas jag blev bra men jag bryr mig inte så jätte mycket faktiskt. Men jag tog mig min finaste tröja som det är ett lite monster på..hehe. Jag kan ju lägga in bilden sen så får ni se hur jag blev.

Idag på So:n så började vi med Antikens Grekland också. Verkar vara krångligt men vi har ju precis börjat så.

När jag kom hem så gjorde jag lite läxor och sen så började jag läsa en bok på engelska. Ganska svårt att förstå men det funkar :P. Den är ganska kort som tur är.

Sen när jag läst en stund så gick Angie och jag ut och joggade igen. Det var riktigt kul.

Vi joggade lite halft till Badudden och tog massor av bilder så det var super kul.

Efter en lång stund där så joggade vi hem och tog några foton på vägen hem också.

Så på det här inlägget kommer det komma reält med många bilder :D. Här kommer bilderna:

Först lite svart-vitt

 
Angie på en bänk.
 
Jag på en träd som blivit ned sågat.
 
Funderar på att ha den här som header.

Och sen med färger

 
Angie lutad mot ett träd.
 
Träd.
 
Mer träd.
 
Vatten.
 
Mer vatten så klart.
 
Änu mer.
 
Vackra svanar.
 
Fler träd igen.
 
Träd..igen.
 
Vaten igen.
 
Igen så klart.
 
Träd och vatten.

Väldigt många bilder på träd och vatten.

Sen på vägen hem så började vi prata om romantik.

Angie: Jag tycker romantik är osexigt.

Jag: Vaa?!

Angie: Jamen när ens kille har lagt ut en massa rosblad och ligger på sägen naken med en ros är ju hur osexsigt som helst.

Jag: Jaa det ja det är ju bara GROOSE!! Men om han bara har gjort det mysigt och står framför dörrn med en liten ros så är det super gulligt.

Angie: Aa, men jag tycker bara det är osexigt.

Jag: Fast jag vet inte riktigt vad som är sexigt direkt men.

Angie: Aa fast om man är på en fest och så blir det bara #Pang# #Boom# så är man av med oskulden så är det bara fel.

Jag: Eller om han pressar en så..

Angie: Aa precis, men jag har ju redan haft ett bra förhållande och tänk om inte jag får det igen!?

Jag: Men jag som inte ens har uppleft det då. Tänk om det aldrig händer för mig.

Angie: Jodå.

Vi kom inte i lite annat också men aja. Sen så gick vi hem och nu sitter jag här.

Och nu är det dax för mat Yippi!!



Bjuder på en låt också :P



// Tova

Jogging tur

Hej hej!

Har precis läst ut boken jag håller på att läsa. Den var skit bra den var faktiskt ganska romantisk :P.

Idag i skolan så har det vart som vanligt. Vi fick tillbaka våra matte prov också. Jag hade 28 rätt av 33 är lite sur på mig för att jag gjorde slarvfel. Men vår lärare hade rättat lite fel så jag kanske får fler rätt :D. Man får i alla fall hoppas!

Sen när jag kom hem från skolan så gjorde jag lite matte han inte riktigt klart på lektionen och sen så tränade jag lite på engelska gloserna vi har i läxa. Efter det så kollade jag lite i min ni bok också så klart :). Min väska var skit tung eftersom jag hade matte bok + häfte, no boken + häfte och engelska boken.

När jag hade läst igen lite och så så började jag läsa habib så klart hehe.

Och efter en stund så ringde jag Angie. Vi bestämde att vi skulle ut och jogga :D. Så vi bestämde att vi skulle mötas på bv om en kvart (vi bor ju i samma hus). men jag var tvungen att ringa tillbaka för jag hade inga mjukis (hatar mjukis har bara det på gympan).

Så Angie kom ner till mig för att hjälpa mig att hitta några. Till slut så fick jag ta min syrras som är super stora och då menar jag stora!!

Men sen så gick vi ut och sprang runt lite och tog tid och så. Det kanske inte blev den bästa joggingturen men det var kul :D.

Här kommer lite bilder från turen.


När Angie joggar (den var så mysig s jag har den som bakrund på mobilen nu hehe).


Jag när jag joggar (mýsig den också men jag gillar den med Angie lite mer hehe).


Sen lite natur också som är mysigt :P.


Och enu en :D

Nu när jag kom hem så la jag mig och läste. Aa juste höll på att glömma imorrn har jag skolfoto. Ska nog bara ta vanliga kläder då.



Här kommer en låt som är super mysig!!

 

// Tova

IQ test

Hej hej!

Har just gjort ett IQ test men det kostade 60 kr att få veta hur mycket man hade så jag fick skita i det :(. Jag får hitta ett annat sätt att få veta mitt IQ.

Idag hhar jag mest läst. Boken heter Habib Paris tur och retur. den är faktiskt riktigt bra. I solan så fick vi läsa Habib meningen med livet och jag tyckte den var bra så jag valde att fortsätta läsa :P.

                          
Boken vi läste i skolan.         Boken jag läser nu.

Maru sov över hos och över natten så på morgonen så läste jag inte. Vi kollade lite på tv och gjorde mjölkondomer. Hehe lite sjukt men Katja hade fått av pappa så..ja.

Sen så följde vi med pappa och handla på willys. Fick vindruvor (älskar vindruvor så jäkla mycket!!) som var super goda.

När vi sedan hade handlat på willys så åkte vi en snabbis till bauhaus för att handla plankor (pappa bygger ju på vårat hus).

Efter det så åkte vi hem och åt pirog och calsone. Det var såna där små från findus (tror i alla fall det är findus).

Super gott och sedan så åkte jag till mamma och började läsa :D.

Snart blir det dax för mat Yippi! Det ska bli kyckling med ris tror jag :P.

Aa juste jag har fått senaste tidningen av Frida (knske redan har skrivit det mins inte riktigt :P). Älskar Frida har köpt alla dem senaste fem tror jag. Måste börja prenumenera snart :P.


Det är fel tidning men jag hittade inte den senaste (orkar tyvär inte ta bild heller).

// Tova

Bra Låt

Såg att låten jag la in förut inte funkar så här kommer den igen :P



// Tova

Gratis makeup!

 Hej igen!

Vill ni ha gratis makeup? Man sammlar poäng och när man har nått 400 så får man ett present kort på kicks med 150 kr!

Klicka här om ni vill bli medlem.

// Tova

Bara slappat idag

Hej hej!

Idag har jag bara legat framför tv, datan och läst lite :).

Har haft en rätt så tråkig dag för att vara ärlig. Min mamma fyller år men hon är på kryssning eller något sånt. Men jag har i alla fall ätit en bulle idag :D För det är ju kanelbullens dag. Jippi!!

Amanda sovde ju över från igår och på kvällen så kollade vi på Camp rock som gick på disney channel. Den var faktiskt riktigt bra :P.

Aa tänkte bara berätta vad som hänt för dagen och det var ju inte så mycket så det blev ett super kort inlägg.

Hopas ni haft en bra kväll!

// Tova

Matteprov och orgentering

Hej hej!

Idag så hade vi matte-prov på morgonen och jag tror det gick ganska bra faktiskt. Det var inte så svåra tal så..men man vet ju aldrig.

Fast innan matte-provet så var det lite kris. För jag hade mina mjukis hos Sazze och hon skulle ta med dem till skolan på morgonen..men hon glömde dem.

Så jag fick nästan panik för jag kan ju inte springa i jeans! Men sen kom hennes pappa med byxorna som tur var : P.

Sen så hade vi lite teknik vi skulle koppa lite lampor och grejs.

Efter det så åkte vi ju till Rudan och hade orentering så klart : P. Fia och jag var femma på att springa och det gick super bra.

I början var vi lite oroliga och så men sen så gick det bra.

Vi kom ikapp allihoppa som var före oss och vi fick bäst tid. Trodde inte det skulle gå så bra så man kan säga att jag är lite chockad. Fast jag är nog mest stolt : D.

När vi sen var hemma från skolan satte jag mig här.

// Tova

Rockville

Hej hopp!

Idag har jag haft en hel skojjig dag! : D

Skolan var som vanligt..eller vi hade no-läxförhör och jag höll på att sumpa det. Men jag tror det gick ganska bra i alla fall.

Men efter skolan så gick jag hem till Sazze och åt lite och så åkte vi till trångsund för att vara på rockville.

Först så gick vi in på ica och köpte ölkorv och en fralla och en loka att dela på. Super gott : ).

Sen så gick vi iväg till rockvill. Det var ju första gången som va var där så vi visste inte riktigt vart det var.

Efter en stund så knackade vi på där men det var ingen som öppnade och det var tur för jag ringde Hedda och frågade när det öppnade. Vi var där halv fem ungefär och det öpppnade sex.

Så vi gick iväg till en lekpark och gjorde en liten hinderbana.

Efter en stund så filmade vi när Sazze gjorde skit fort och jag gjorde skit segt. Och det var ju kul. Sen så filmade vi när jag tog hennes cykel och hon jaggade mig.

Sen så gick vi till en annan och spelade in när vi låsades vara småbarn och åkte bergochdalbana.

När vi sen hade gjort det så gick vi till en tredje och skojjade lite och hade en liten match på två rullande saker. Och sen så spelade vi en det så klart.

Och sen så gick vi faktiskt till en fjärde (otroligt många lekparker : D).

Men där var det inte små filmer vi gjorde utan vi gjorde en som var 1 minut och 29 sekunder.

Vi gick runt och lekte lite i lekparken och gjorde värsta klumpiga fallen. Hehe det ser väldigt kul ut på film. Jag ska kanske lägga in videon på bloggen imorrn (om jag vet hur man tar den från Sazze från hennes pea).

Sen så var klockan sex och vi gick till rockville. det var ganska pinsamt i början men vi sa att hedda var min syrra (som är sant) och han visade var hon var.

Efter det så gick vi upp igen och sa att vi ville lära oss spela gitarr.

Så då gjorde dem det och vi började spela. Men efter en stund så fick vi träna lite på att byta akord själva. Det gick ganska bra men det lät väl inte bäst..hehe : ).

Men sen blev klockan sju och Sazze och jag åkte hem på hennes cykel.

Mamma kom och mötte mig på vägen och Sazze cyklade hem. Och nu sitter jag här.

Allt för dagen. Hoppas ni också haft en hel kul dag : D!

// Tova

Låt

Kvällens låt:



// Tova

Dagen

Hej hej!

Imorse på so:n så gick vi bara igne lite om yttre krafter och inrekrafter och sen fick Katja och jag stana kvar för att få göra so-provet muntligt.

Det gick faktiskt bra vi bara svarade på frågorna och sen sa hon att vi hade godkänt :D.

Sen på elevensval (har teater) så var det skit kul. Vi skulle inprovisera. det vra två som satt på en bänk och sen så skulle man bara börja prata om något.

Först så fick jag göra med en som heter Elin och vi började prata om en som rånade en affär och tog en massa bananer och sen sprang han in på pressbyrån för att råna där också. Han skulle ta bananerna och skjuta den som stog i kassan.

Ganska sjukt.

Sen så gjorde jag med Sofia och då så sa jag hej och då skrek hon va och lossades vara döv. Efter en stund så frågade jag hur gammal hon var och då blev det ju va igen och sen så frågade jag om hon var min farmor. Och så slutade det med att jag gick i från för att hon bara svarade ja.

Och sen så var resten av skolan som vanligt.

Efter skolan så följde jag med Sazze till tandläkaren. Och hon skjutsade mig på sin cykel och på vägen dit så blev vi genom blöta det läckte till och med igenom min jacka.

Men när vi var där så tog jag en kopp te och när vi gick också. Och det vra super bra så att jag blev lite varm.

När jag sen var hemma så åt jag lite och sen så satte jag mig vid datan och spelade lite.

Sen så åt jag mat som var mammas olivköttbullar (älskar mammas olivköttbullar super goda) och potatis :D.

Det är allt som har hänt just nu.

// Tova


RSS 2.0