Julpaus

Hej hej!


Har inte skrivit på ett tag men det är för att jag har som en julpaus. Den kommer fortsätta lite till men men.

Måste bara skriva att jag har köpt de snyggaste mossgröna varelserna idag :D!! Ha det så bra! :P

// Tova

Inget

Hej hej!


Idag har jag som vanligt inte gjort något.

Fick ett utbrott efter sista lektionen men men.

När jag gick hem så blev det prat med Johanna vi gick tallsammans en bit :D. Vi pratade lite om vad som ska göras och så vidare.

Aa seb har jag bákat en kladdkaka men den var inne typ 20 minuter extra (glömde bort den) så jag vet inte den är inte så super god :/

Nu ska jag pussla lite och äta lite kladdkaka :P.

// Tova

Julbord

Hej hej!


Igår hannjag inte skriva mend et hände ändå inget speciellt så..

Idag i skolan var det julbord, vi fick en varsin julmust som vanligt och så var det prinskorv, köttbullar och massvis med mer.

Sen vet jag väl inte om det har hänt något kul direkt.

Här hemma håller jag på med ett 1500 bitars pussel med mamma och det går väl rätt så bra :P.

Nu ska jag snart göra en omelett, håller på att hungra ihjäl.

// Tova

Julmust och pepparkakor :P

Hej hej!


Idag på träslöjden fick vi julmust och pepparkakor :D. Vår halvklass drack 3 eller 4 flaskor julmust och två burkar pepparkakor tillsammans :P. Visst är det sjukt?!

Gjorde klar min hylla och ring fast jag gjorde inte direkt min ring dem andra hjälpte mig så att jag skulle hinn klart :P.

Sen på lunchen var det soppa och den var inte direkt god dårra. Makaronerna överkota och någon sorts skinka i. Den såg faktiskt ut så här.Visst ser den god ut..


Så det blev mackor istället i alla fall. Och pytte lite sallad :P.


Goda mackor :POch smaskig sallad


Sen hände det väl inget intressant. Efter skolan följde jag med Sazze till doktorn. Och medans vi väntade på att gå in fick jag en reflex :D.


En gul älg :D


Sen gick jag hem, kollade på Arn, följde med mamma till centrum och handlade och lämna hyrda filmerr  och sen hem och åt. Och nu ska jag baka neverstopmuffins. Samma recept som i förra veckan bara att det ska vara neverstop i dem här :D.

// Tova


Bara tv och data

Hej!


Idag har jag inte gjort något bara tv och data som vanligt på helgen.

Igår kväll så var en jag känner ute med sina kompisar och dem blav typ attackerade av några tjejer! Dem kom bara och börja skrika åt dem och sen så började dem sparka, slå och dra i håret.

Läskigt va! Det är helt sjukt att man bara går fram och börjar slå någon när man inte har gjort något bara går där.

Aja nu ska jag tänka på annat och spela lite data eller något. Aa eller något som gör mig glad.

// Tova

Lucia

Hej hej!

Igår gick jag upp klockan 6 nästan ett under att jag klarade det :P.

Blev en kladdkakebit till frukost med lite saft :D. 

Sedan åkte jag buss till skolan men när jag satt på bussen och kollade ut hade jag lust att gå ändå :P.

På luciatåget eller när vi stod och sjöng så sköng Sazze fel och började skratta så började jag och några andra i klassen också skratta för att hon gjorde det så det blev lite fel men det gick ändå bra :D.

Aa det var väl allt som hände.

Idag vet jag inte vad jag ska göra får väl bli data och tv som gäller.

Sen är det ju lucia idag också så det kanske blir något extra, vem vet.

Nu ska jag spela lite spel och sen så får jag se :P.

// Tova

Muffin

Har precis duschat :P.

Har äntligen gjort mina muffins, dubbel sats ocskå :D. Och sen så slickade jag skålen också :P.Innan mina fina muffins är klara :)Mina vackra muffins precis ute och klara :PMmm.. muffins :D

Visst ser dem goda ut :).

Aa juste imorrn är det luciatåg i skolan :P.

// Tova

Luciaträning

Hej hej!


Sitter här och äter clementin :P. Har precis kommit hem från skolan, hade bara två lektioner eller man kan säga en.

Vi hade luciaträning från 8 till 1 idag och när det var slut fick vi se film på filmen som resten av klassen såg på som inte är med på lucia. Men det var bara 20 minuter kvar ändå.

Sen hade v spanska och den fick vi sluta 10 minuter tidigare på :P.

Så stort sett så har jag bara sjungit hela dagen och stått så klart.

Är rätt så glad för i år får jag stå med mina kompisar, blev inte nerflyttat som jag alltid har blivit :D. Så nu står jag högst upp i tåget :).

Nu ska jag spela lite spel, sedan ta disk och efter det baka dubblel sats chokladkakor :P.

// Tova

Chokladkalender

Hej hopp!


Kom just hem från boxingen :P. Och på vägen hem köpte jag två nya chokladkalendrar, egentligen skulle jag köpa en haribokalender men dem fanns inte.

När jag kom hem så åt jag upp 24 chokladbiten på min chokladkalender jag fick av mamma :D. Och den var super god (lika god som dem andra men men). Och så har jag börjat på min nya hehe :P.Vad har hänt med alla chokladbitar?? Dem har Tova ätit upp :PTvå nya som också snart är slut :D


Nu ska jag få i mig något att äta, antagligen en apelsin eller clementin :). Och imorrn blir det nog lite bakning :P.

Aa juste igår slog jag sönder min spargris jag gjrde på slöjden (den hade ingen öppning). Tog i allt vad jag hade så nu är nog lite ilska borta från mig :D.

Det låg hela 45 kr i den, är rätt så stolt för det :P.Hehe :P

// Tova


Skrattattack :D

Hej hej!

Idag i skolan så var det jätte kul på rasten. Jag och några säger i klassen gjorde massage på varandra och bredvid satt Sazze och sjöng jätte högt. Och sen fick jag hicka. Och då när Sazze sjöng fick hon värsta skrattattacken om och om igen för min hick. Så då började jag skratta jag med och då hicka jag mitt i skratten så det blev helt sjukt :D.

Sen på sista lektionen fick vi sluta 20 minuter tidigare så denna dag ï skolan var helt okej förutom att jag var helt trött på morgonen så att jag fick tårar.

Men sen när jag kom hem skulle jag baka chokladmuffins, men fanns inte några ägg :(. Så det gick inte!! :(. Fast då ska jag baka imorrn istället och det ska bli dubbel sats :P.Sedan har jag pluggat lite och ätit god mat :).

Amanda kanske ska sova över här :P Så då blir det nog lite prat i kväll :D.

Snart börjar Ugly Betty och Desperate House Wives direkt efter :D.

 

// Tova


Trött, trött och trött

Hej hej!

Är så trött att jag nästan kan börja gråta för vad som helst. Antagligen för att jag somna vid 11 igår och nästan precis har kommit hem från boxningen.

Idag i skolan var det helt vanligt.

Och sen direkt efter att vi slutat så åkte vi iväg. Nu ska jag i alla fall lägga mig i min säng och glo på tv och sen somna framför, eller i alla fall något liknande :P.

Jag har fått jätte ont i svanskotan också så då har jag blivit lite extra grinig. Det är från luciövningen, vi satt på golvet och så woops ont i baken. Ganska konstigt tycker jag faktiskt.

Aja nu ska jag sluta sura och mysa i min lilla säng :D.// Tova

Slappat

Hej!

Idag har jag bara slappat, kollat på tv hela dagen.

Egentligen borde jag ju göra något vettigt i alla fall läsa men det är det att jag blir så lat och trött när det blir vinter. Det blir så mörkt och kallt, det är som om det smittar av sig på något sätt.

Imorgon blir det i alla fall inte så jätte mycket tv. Då blir det boxning :P.

Aa eftersom det inte har hänt så mycket idag blir det inte så mycket skrivet.En riktig soffpotatis..

// Tova

Julpyssel

Hej hej!

På helger brukar jag bli super lat, så jag orkade inte skriva igår för klockan hann bli för sen :/. Men jag gjorde ändå inget speciellt ändå så..

Idag så låg jag i soffan och kollade på tv tills ungefär 1 (är ju så väldans lat). Sen blev det lunch och efter det så började jag och min familj göra smällkarameller :P.

Gjorde 6 st tror jag och alla blev olika :D. Och alla blev fyllda med godis och på julafton ska jag äta upp allt godis i dem :D. Det var väl allt julpyssel jag gjorde men jag gick faktiskt till centrum också och ahndlade mer godis till smällkaramellerna :).

Sen har det väl inte hänt så mycket mer.

Nu ska jag kolla på filmen kicking and Screaming :).

// Tova

Pepparkakor :D

Hej hej!

Inget speciellt i skolan direkt, bara att spanskan suger och jag vill byta till den andra gruppen.

När jag kom hem så pratade jag Katja, Amanda och Hedda om percing och sånt grejs. Hedda tycker jag ska ta hål över läppen under näsan. Vad tycker ni?Tog någon klister grej som Hedda hade :).

Lite senare kollade jag vad som fanns i Heddas garderob och undrade om jag får ungefär hälften av det :P.

Sen gick Pello och jag upp til Ica för att handla bakplåtspapper och chilie. Och sen när vi kom hem så blev det pepparkaksbakning :D.Våra fina pepparkakor :PFin fina grillade pepparkakor :PSuper duper fina pepparkakor med kristyr :PMin super duper huper fina pepparkaka som jag ska sukta alla med, i skolan :D

Drack lite glögg idag också, eller jag smakade fast det var inge gott :(.

Nu ska jag strax sova :).

// TovaBoxning

Hej hopp!


Idag på elevensval så ska vi börja med en pjäs. Jag och mina  kompisar i gruppen ska vara en Svensson familj eller aa vad det nu heter. Det ska bli skit kul vi ska leta efter hur vi ska se ut på internet och i tidningar.

Sen har det ju inte hänt något speciellt direkt.

Efter skolan åkte Amanda, Katja och jag och boxades. Vi ska börja boxas i en grupp i stan.

När vi kom dit var det lite nervöst, för det var bara killar i den gruppen men det var super kul även om vi inte riktigt var med dem. Vi börjar direkt i terminen så men det är bara några gånger kvar. Vi ska gå nästa termin i alla fall.

Sist gjorde vi fys och det var knappt jobbigt. Jag trodde det skulle vara super tufft men det var det inte :O. Det är mycket värre på gympan i skolan faktiskt.


Boxningshandskar :P

Sen när vi åkte hem pratade vi om hur roligt det var och sen när jag kom hem så började jag medmina läxor och sen blev det middag och efter det duschade jag.

Snart ska jag se Grey´s Anatomy (tror det stavas så) :P. Sen blir det dax att sova.

// Tova

Hos Amanda


Hej hopp!


Idag i skolan var dagen helt normal. Och Sazze och jag gjorde klart vår låt nu är det bara akord och sånt vi måste fixa :D.

Nu sitter jag hos Amanda, vi ska snart kolla på en film, jag Katja och Amanda :P. Tror den heter I Want Candy en komedi är det i alla fall :).

När vi kom hem så åt vi lite mackor och puff flingor med juice eller jag drack i alla fall juice.

Sedan åkte vi till mamma och hämtade lite kläder till imorrn.

Aa juste imorrn ska vi prova på boxning, i fall vi vill gå på det. Verkar kul men lite läskigt om, man blir bra ska man typ boxas i ring och det vill jag absolut inte göra! Men men.

Nu är det dax att kolla på lite film :D.En super bra låt!! :D


Cartel - Say Anything Else

Visst äger den! :D

// Tova

Dagar

Hej!

Har inte orkat sriva på blogg i helgen.

På Fredagen blev det gråt kalas i skolan. Orkar inte gå in på varför men det blav i alla fall massvis med tårar. Vi hade matte prov också eller terminsprov eller vad det nu heter.

På Lördagen så var jag på en Julkonsert eller pappa är körledare i en kör så aa det var en kör som sjöng.

På Söndagen så åkte jag, Katja och Angie till Haninge, Öb. Angie hadla massa badgrejs och sånt medans jag själv handlade en skål och Katja en kopp som passade ihop med varandra. En julklapp.

Idag fick vi tillbaka våra prov och jag fick 33 av 40. Är rätt så nöjd, det var efter alla tårar så jag var ganska så trött när vi hade provet.

När jag kom hem idag så började jag läsa. Har tänkt läsa ut en bok per dag :P.

// Tova

RSS 2.0