Musikprov imorrn!

Today har jag mest bara pluggat, och jag lyckades göra hela matteläxan och rättat har jag också gjort ;).



Senare gick Jag ut med Katja & Angie, mysigt värre! VI gungade i mörkret och sen köpte vi godis och när vi stod i kassan började vi sancka om att vi alla kommer få diabetes när vi blir stora (vi äter så jäkla mycket godis, ingen tvekan om det!) och han i kassan skoja lite med oss :P.

När vi sen gick hem så började vi springa vid ett ställe för det var en bil som hade svängt in på ett konstigt ställe så vi blev jätte skraja, men vi kom hem i säkert förvar i alla fall :D.

Imorrn har jag Musikprov, önska mig lycka till! :)

Dagens låt:


Rock Star Supernova - It´s On



Skolan väntar!

Har just tagit en dusch, nu på morgonen, skolan börjar 9.30 så jag har inte brottom kan sitta här rätt länge till :P. Det är så toppen att jag är rätt morgon pigg, då har man tid med sånt här! :)

Först har jag Matte och vi får se hur dagen blir sen.

Ha det toppen!


Gammal bild från vintern/hösten :).



Höst is the shit!

Hej hej, ännu en perfekt mysig höstdag!

Idag började dagen med No och slutade med So inte en helt tokig dag ;). På min filmresention som vi gjorde på engelskan fick jag G+, VG på, inte helt fel det heller :).

Sen så var jag med Amanda & Tessan en stund innan Katja & jag var med fina Angie :), vi gick utoch handla lite grejs som frukt, clementinerna är så jäkligt på ica just nu! Sen blev det besök i lekparken, vi snacka om lite allt möjligt :).

Imorrn blir det bara plugg eftersom jag har prov i musik på Onsdag, Blues!

Dagens låt:


Papa Roach - Scars



En mysig dag :)


Idag var jag med de här tjejorna :).

Vi drog iväg till Trånkan, och käka först pommes och sen blev det besök hos gungorna och godis blev det självklart till! :D.


Så fint de gungar!


Tonvis med godis, lakritsnappar och nötkreme! :D



Snygga vi är!

Det var hur mysigt som helst när vi gick hem också, den perfekta kvällen, lagom mörkt, lagom kallt och med mysiga vänner är det perfa :).


Och där är ju de två mysiga vännerna :).



Våra vindruvor har kommit också, och de är inte helt tokiga, men de gröna är ju godare såklart! :P



Dagens låt:


Rock Star Supernova - Be Yourself (And 5 Other Cliches)




District 9!

Nu är jag hemma från bion igen :).
Och filmen var faktiskt riktigt bra! Filmen var rätt speciell, inget som man direkt tänkt sig, innehållet i filmen var riktigt fint ändå.


Den här filmen tipsar jag gärna om! :)


Nu ska jag ta och äta en rktigt sen middag, vi hann inte innan :'(.

Den här låten är så fin!


The Beatles - Blackbird


Här var det bilder!


Katja & Jag var just ute och tog massvis med bilder, och nu hamnar de på bloggen (men inte alla såklart, det skulle bli för mycket)!















  



En perfekt höstdag! :D


Snart drar jag och min familj iväg på bio, District 9 :P.




Lite fint!

Nu sitter jag här och gottar i mig en nektarin, har inget att göra så då kan jag väl ta och utnyttja denna fina blogg? ;)


Tagen på bar gärning!


Det här skulle jag gärna ha tillsammans på vintern/hösten! Jag älskar skorna, såg en tjej som hade såna en gång och sen dess har jag inte kunnat glömma dem! :D


Den här såg ju ball ut?


Lite trögt går det!

Tjohopp! Jag sitter här och mitt hår är fullt med sand, mysigt värre! Haha, nej men Sazze och jag drog till Trånkan och hon köpte nappar och en läsk och det slutade med att vi bråkade om flaskan (hehe lite barnsliga är vi!) och då börja Sazze kasta sand på mig. FAst sandkriget var kul dock! :D

Nu är jag hungrig och min resa på jakt efter mat börjar nu, vi ses när vi ses!


Jag är galen!


Läxor gjort för veckan!

Nu har jag gjort mina läxor! Duktig jag är!

Och på min inlämningsuppgift om Islam fick jag VG- jag vet inte om det är bra direkt men för mitt första betyg är jag ändå rätt glad :P. Det sitter uppe på kylskåpet också, hehe x).

Och det är ungefär allt jag gjort idag ;).


Weezer- Island In The Sun



Nu jäklar blir det ändring!

Shit, det var länge sen! Trevligt att skriva igen måste jag ändå säga ;).

Under denna tid som gått har jag fyllt år, börjat skolan och ja vad kan man säga, haft mitt härliga liv som bara blir bättre och bättre för var dag som går :).

Jag är fortfarande nybörjare på min nya kamera, och glömmer den hemma rätt ofta men nu ska det bli ändring på det! Många bilder ska det bli ;).

lite kort om min dag :). Jag, Katja & Angie gick till Trångsund, köpte godis, små killar fråga om de fick smaka, vi gick och gunga och sen har det mest bara vart hopp och skutt resten av dagen :P.

Världens mysigaste dag idag, himmlen blå (även om det är bättre med grå ;)), lite kall blåst och bladen i träden som göt att det blir en mysig skugga över en, med en mysig låt på också såklart :).

Jag hoppas nu att jag kommer hålla kvar vid bloggen och inte sluta skriva bara sådär, vi får se hur det går men jag ska nog lyckas!



Tagen av Tessan :).


Grymma tjejer!


Hip, hip och iväg!


Tagen i Norge :P.


Precis som denna :).

Jag har inte kommit på något bra avslut på varje inlägg än, så detta får duga just nu // Tova.


RSS 2.0